Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταβιομηχανικός βαθμός νατρίου metabisulfite

65% βιομηχανικός βαθμός Na2S2O5 ΕΚ Metabisulfite νατρίου SO2 SMBS αγνότητας Νο 231-673-0

65% βιομηχανικός βαθμός Na2S2O5 ΕΚ Metabisulfite νατρίου SO2 SMBS αγνότητας Νο 231-673-0

  • 65% Purity SO2 SMBS Sodium Metabisulfite Industrial Grade Na2S2O5 EC No 231-673-0
  • 65% Purity SO2 SMBS Sodium Metabisulfite Industrial Grade Na2S2O5 EC No 231-673-0
 • 65% Purity SO2 SMBS Sodium Metabisulfite Industrial Grade Na2S2O5 EC No 231-673-0

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Hunan
  Μάρκα: Kemsky
  Πιστοποίηση: ISO 9001
  Αριθμό μοντέλου: smbs-ι 5

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μετρικός τόνος
  Τιμή: usd 300 per metric ton
  Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κλ τσαντών, 1000 κλ μεγάλων τσαντών
  Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, L/C
  Δυνατότητα προσφοράς: 3000 τόνοι το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  όνομα: πρόστυμμα νατρίου metabisulfite στη βαφή της βιομηχανίας Άλλο όνομα: pyrosulfite νατρίου πρόστυμμα στη βαφή της βιομηχανίας
  Βαθμός: βιομηχανικός βαθμός για τη βαφή της βιομηχανίας Χρήση: πρόστυμμα στη βαφή του συντηρητικού, λευκαίνοντας πράκτορα τροφίμων βιομηχανίας
  SO2: επάνω από την αγνότητα 65% mocular: Na2S2O5

   

   

  Βιομηχανικός βαθμός Metabisulfite νατρίου

  Νάτριο Metabisulfite για τη εξορυκτική βιομηχανία


   

  Διαλυτότητα νατρίου metabisufite

   

  Διαλυτότητα του νατρίου metabisufite: διαλύστε στο νερό, η λύση νερού είναι όξινη (νερό 54g/100ml στο νερό 20℃, 81.7g/100ml σε 100℃). Διαλυτή ουσία στη γλυκερίνη, ελαφρώς διαλυτή στην αιθανόλη. Σχετική πυκνότητα 1,4. Διαλυτή ουσία στο νερό και διαλυτή ουσία στη γλυκερίνη, εύκολη αποσύνθεση με την υγρασία. Εκτεθειμένος στον αέρα, που οξειδώνεται εύκολα στο θειικό άλας νατρίου. Ερχόμενος σε επαφή με με τα ισχυρά οξέα, το διοξείδιο θείου απελευθέρωσης και παράγει τα αντίστοιχα άλατα. Η θέρμανση μέχρι 150℃ αποσυνθέτει.

   

  Βιομηχανική προδιαγραφή βαθμού Metabisulfite νατρίου

  Στοιχείο Προδιαγραφή Εξεταστικό αποτέλεσμα
  Αγνότητα (ΩΣ NA2 S2 Ο5) 96,5% λ. 97.4%
  Διοξείδιο θείου (SO2) 65,0% λ. 65.5%
  Σίδηρος (Φε) 0,005% Max 0,002%
  Νερό - αδιάλυτο 0,05% Max 0,03%
  Αξία pH 4.0~4.8 4.5

   

   


  Εφαρμογή του βιομηχανικού βαθμού Metabisulfite νατρίου

  Ο βιομηχανικός βαθμός Metabisulfite νατρίου έχει μια ευρεία σειρά χρήσεων. Στο νάτριο βιομηχανίας φαρμάκων Metabisulfite χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό στο χλωροφόρμιο, προπυλίου sulfone βενζολίου και την παραγωγή βενζαλδεΰδης Το νάτριο Metabisulfite χρησιμοποιείται για το πηκτικό στη λαστιχένια βιομηχανία Το νάτριο Metabisulfite χρησιμοποιείται για αντιχλωρικό στη λεύκανση βαμβακιού, μύλος βαμβακιού βοηθητικός και δηκτικός στην εκτύπωση και τη βαφή της βιομηχανίας Το νάτριο Metabisulfite χρησιμοποιείται για την επεξεργασία δέρματος στη μαυρίζοντας βιομηχανία, το νάτριο Metabisulfite μπορεί να καταστήσει το δέρμα μαλακό, παχουλό και σκληρό, και να κάνει το δέρμα το αδιάβροχο, αντι δίπλωμα, ιδιότητες αντοχής Το νάτριο Metabisulfite μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή του υδροχλωριδίου Hydroxyvanilline και Hydroxylamine στη χημική βιομηχανία Το νάτριο Metabisulfite μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπεύθυνος για την ανάπτυξη στη φωτογραφική βιομηχανία.
  Εισαγωγή στο νάτριο Metabisulfite στην εφαρμογή της ορυκτής επεξεργασίας μετάλλων

  Το νάτριο Metabisulfite χρησιμοποιείται ευρέως για τη εξορυκτική βιομηχανία. Οι μέθοδοι ορυκτής επεξεργασίας είναι οι ακόλουθες:

  Βαρύτητα | Μαγνητικός χωρισμός | Ηλεκτρική επιλογή | Επίπλευση | χημικό selction | Φωτοηλεκτρική εκλογή | Επιλογή τριβής | Μάζεμα με το χέρι

  Επίπλευση: Η επίπλευση είναι η τεχνική τα χρήσιμα μεταλλεύματα από το μετάλλευμα, βασισμένη στις φυσικές και χημικές ιδιότητες των ορυκτών μορίων. Σχεδόν όλο το μετάλλευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο χωρισμό επίπλευσης.
  Αντιδραστήρια επίπλευσης που χρησιμοποιούνται συνήθως στην επίπλευση: συλλέκτης, αφρίζοντας πράκτορας, τροποποιητής. Μεταξύ τους, ο τροποποιητής περιλαμβάνει επίσης τον ανασταλτικό παράγοντα, το ενεργοποιητή, το ρυθμίζοντας πράκτορα pH, το διασκορπίζοντας πράκτορα, flocculant, κ.λπ….

  Σύλληψη του πράκτορα: Η σύλληψη του πράκτορα είναι αντιδραστήρια επίπλευσης ότι το hydrophobicity αλλαγών της ορυκτής επιφάνειας, κάνει το planktonic ορυκτό μόριο να εμμείνει στη φυσαλίδα. Xanthate, μαύρη σκόνη είναι ανιονικός συλλέκτης.

  Επίπλευση των μεταλλευμάτων μολύβδου και ψευδάργυρου:

  Galena (δηλ. PBS) είναι ένα σχετικά κοινό μετάλλευμα, είναι ένα είδος σουλφιδίου. Xanthate και η μαύρη σκόνη χρησιμοποιούνται συνήθως όπως πιάνοντας τον πράκτορα (το διχρωμικό άλας καλίου είναι ένας αποτελεσματικός ανασταλτικός παράγοντας).

  Sphalerite (ZnS) η χημική σύνθεση είναι μεταλλεύματα σουλφιδίου όπως ZnS, κρύσταλλα.

  Η πιάνοντας ικανότητα κοντό αλκυλικό xanthate αλυσίδων sphalerite είναι αδύνατη ή μη διαθέσιμη. Το ZnS ή Marmatite χωρίς ενεργοποίηση μπορεί να επιλεχτεί μόνο από αλλεπάλληλο xanthate τύπων.

  Στην επόμενη χρονική περίοδο, οι εφαρμογές xanthate που πιάνουν τους πράκτορες θα συνεχίσουν να καταλαμβάνουν την κυρίαρχη θέση. Προκειμένου να προσαρμοστεί στην απαίτηση της όλο και περισσότερο σύνθετης Sphalerite επίπλευσης, ο συνδυασμός φαρμακείου είναι επιτακτικός, είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος να τρυπηθεί πλήρως η δυνατότητα της παραδοσιακής ιατρικής.

  Ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας επίπλευσης είναι ο ακόλουθος:

  1. Ο ασβέστης (CaO) έχει την ισχυρή απορρόφηση νερού, ενέργησε με το νερό για να παραγάγει το ενυδατωμένο ασβέστιο ασβέστη (OH) 2. Ο ασβέστης χρησιμοποιείται για να βελτιώσει το pH του πολτού, να εμποδίσει των μεταλλευμάτων σουλφιδίου σιδήρου. Στο χαλκό σουλφιδίου, μόλυβδος, μετάλλευμα ψευδάργυρου, που συνδέθηκε συχνά με το σιδηρομετάλλευμα.

  2. Το κυανίδιο (KCN, NaCN) είναι ένας αποτελεσματικός ανασταλτικός παράγοντας για το χωρισμό του μολύβδου και του ψευδάργυρου. Στον αλκαλικό πολτό, η συγκέντρωση ΣΟ αυξάνεται, το οποίο είναι υπέρ της παρεμπόδισης.

  3. Η Στερλίνα του θειικού άλατος ψευδάργυρου είναι άσπρο κρύσταλλο, διαλυτό στο νερό, είναι ο ανασταλτικός παράγοντας sphalerite, συνήθως στον αλκαλικό πολτό έχει την επίδραση της παρεμπόδισης.

  4. Το κλειδί που διαδραματίζει τους ρόλους παρεμπόδισης στο θειώδες άλας, θειώδες άλας, SO2 είναι κυρίως HSO3-. Το διοξείδιο θείου και το υπο- θειικό οξύ (άλας) χρησιμοποιούνται κυρίως στην παρεμπόδιση του πυρίτη και sphalerite. Αδύνατος όξινος πολτός ορυχείων φιαγμένος από ασβέστη από το διοξείδιο θείου (pH=5~7), ή διοξείδιο θείου χρήσης, θειικό άλας ψευδάργυρου, σιδηρούχο θειικό άλας και σιδηρικό θειικό άλας μαζί ως ανασταλτικός παράγοντας. Κατά συνέπεια galena, πυρίτης, sphalerite είναι εμποδισμένο. Εμποδισμένο sphalerite μπορεί να ενεργοποιηθεί από το θειικό άλας χαλκού μικρού ποσού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει το νάτριο thiosulfate, το νάτριο metabisulfite για να αντικαταστήσει το θειώδες άλας, για να εμποδίσει sphalerite και σιδήρου τους πυρίτες (συνήθως γνωστούς ως FeS2).

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  NINGBO SOURCECHEM CO.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.xie

  Τηλ.:: +8613975090964

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Σκόνη Metabisulfite νατρίου

  Ανοικτό γκρι βαθμός τεχνολογίας σκονών Metabisulfite νατρίου αγνότητας 97% για τη διύλιση του πράκτορα

  CAS 7681 βαθμός αγνότητα τεχνολογίας σκονών Metabisulfite νατρίου 57 4 SMBS Na2S2O5 97%

  Βιομηχανικός Na2S2O5 πράκτορας επεξεργασίας σκονών Metabisulfite νατρίου SMBS του νερού αποβλήτων

  Σκόνη ανθρακικού άλατος μαγγάνιου

  βιομηχανικός βαθμός 43,5% ξηρό EINECS σκονών ανθρακικού άλατος ΜΝ mangaense: 209-942-9 MnCO3

  Ηλεκτρικός βαθμός Ferrite σκονών ανθρακικού άλατος μαγγάνιου MnCO3 για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό

  Βιομηχανική Manganous σκόνη ανθρακικού άλατος για τη χρωστική ουσία, MnCO3 CAS αριθ.: 598 62 9 FR Κίνα

  Φωσφορούχο οξύ

  Φωσφορούχος όξινος χημικός τύπος H3PO3, φωσφορούχος όξινος βιομηχανικός βαθμός 

  Άχρωμος βιομηχανικός βαθμός Trihydroxide φωσφόρου κόκκων φωσφορούχος όξινος

  Φωσφορούχος όξινη H3PO3 Dihydroxyphosphine άχρωμη παραγωγή φωσφορικών αλάτων οξειδίων

  Αίτηση κράτησης

  | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Σκόνη Metabisulfite νατρίου προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2020 sodiummetabisulfitepowder.com. All Rights Reserved. Developed by ECER