Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταβιομηχανικός βαθμός νατρίου metabisulfite

Σκόνη Metabisulfite νατρίου βαθμού βιομηχανίας φαρμάκων, Pyrosulphite νατρίου

Σκόνη Metabisulfite νατρίου βαθμού βιομηχανίας φαρμάκων, Pyrosulphite νατρίου

Pharmaceutical Industry grade Sodium Metabisulfite Powder, Sodium Pyrosulphite

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hunan
Μάρκα: Kemsky
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: smbs-ι 10

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μετρικός τόνος
Τιμή: usd 300 per metric ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κλ τσαντών, 1000 κλ μεγάλων τσαντών
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 τόνοι το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: χημική ουσία μεταλλείας νατρίου metabisulfite Άλλο όνομα: pyrosulfite νατρίου χημική ουσία μεταλλείας
Βαθμός: βιομηχανικός βαθμός για τη εξορυκτική βιομηχανία Χρήση: εξάγοντας χημική, λαστιχένια βιομηχανία
Συσκευασία: 25 υφαμένων πλαστικό bag/1000 κλ τσαντών κλ τεράστιων mocular: Na2S2O5 επάνω από την αγνότητα 96,5%

Βιομηχανικός βαθμός Metabisulfite νατρίου

Νάτριο Metabisulfite για τη εξορυκτική βιομηχανία


 

Βιομηχανική προδιαγραφή βαθμού Metabisulfite νατρίου

Στοιχείο Προδιαγραφή Εξεταστικό αποτέλεσμα
Αγνότητα (ΩΣ NA2 S2 Ο5) 96,5% λ. 97.4%
Διοξείδιο θείου (SO2) 65,0% λ. 65.5%
Σίδηρος (Φε) 0,005% Max 0,002%
Νερό - αδιάλυτο 0,05% Max 0,03%
Αξία pH 4.0~4.8 4.5

Εφαρμογή του βιομηχανικού βαθμού Metabisulfite νατρίου

Ο βιομηχανικός βαθμός Metabisulfite νατρίου έχει μια ευρεία σειρά χρήσεων. Στο νάτριο βιομηχανίας φαρμάκων Metabisulfite χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό στο χλωροφόρμιο, προπυλίου sulfone βενζολίου και την παραγωγή βενζαλδεΰδης Το νάτριο Metabisulfite χρησιμοποιείται για το πηκτικό στη λαστιχένια βιομηχανία Το νάτριο Metabisulfite χρησιμοποιείται για αντιχλωρικό στη λεύκανση βαμβακιού, μύλος βαμβακιού βοηθητικός και δηκτικός στην εκτύπωση και τη βαφή της βιομηχανίας Το νάτριο Metabisulfite χρησιμοποιείται για την επεξεργασία δέρματος στη μαυρίζοντας βιομηχανία, το νάτριο Metabisulfite μπορεί να καταστήσει το δέρμα μαλακό, παχουλό και σκληρό, και να κάνει το δέρμα το αδιάβροχο, αντι δίπλωμα, ιδιότητες αντοχής Το νάτριο Metabisulfite μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή του υδροχλωριδίου Hydroxyvanilline και Hydroxylamine στη χημική βιομηχανία Το νάτριο Metabisulfite μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπεύθυνος για την ανάπτυξη στη φωτογραφική βιομηχανία.
Εισαγωγή στο νάτριο Metabisulfite στην εφαρμογή της ορυκτής επεξεργασίας μετάλλων
Το νάτριο Metabisulfite χρησιμοποιείται ευρέως για τη εξορυκτική βιομηχανία. Οι μέθοδοι ορυκτής επεξεργασίας είναι οι ακόλουθες:

 

Βαρύτητα | Μαγνητικός χωρισμός | Ηλεκτρική επιλογή | Επίπλευση | χημικό selction | Φωτοηλεκτρική εκλογή | Επιλογή τριβής | Μάζεμα με το χέρι

Επίπλευση: Η επίπλευση είναι η τεχνική τα χρήσιμα μεταλλεύματα από το μετάλλευμα, βασισμένη στις φυσικές και χημικές ιδιότητες των ορυκτών μορίων. Σχεδόν όλο το μετάλλευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο χωρισμό επίπλευσης.
Αντιδραστήρια επίπλευσης που χρησιμοποιούνται συνήθως στην επίπλευση: συλλέκτης, αφρίζοντας πράκτορας, τροποποιητής. Μεταξύ τους, ο τροποποιητής περιλαμβάνει επίσης τον ανασταλτικό παράγοντα, το ενεργοποιητή, το ρυθμίζοντας πράκτορα pH, το διασκορπίζοντας πράκτορα, flocculant, κ.λπ….

Σύλληψη του πράκτορα: Η σύλληψη του πράκτορα είναι αντιδραστήρια επίπλευσης ότι το hydrophobicity αλλαγών της ορυκτής επιφάνειας, κάνει το planktonic ορυκτό μόριο να εμμείνει στη φυσαλίδα. Xanthate, μαύρη σκόνη είναι ανιονικός συλλέκτης.

Επίπλευση των μεταλλευμάτων μολύβδου και ψευδάργυρου:

Galena (δηλ. PBS) είναι ένα σχετικά κοινό μετάλλευμα, είναι ένα είδος σουλφιδίου. Xanthate και η μαύρη σκόνη χρησιμοποιούνται συνήθως όπως πιάνοντας τον πράκτορα (το διχρωμικό άλας καλίου είναι ένας αποτελεσματικός ανασταλτικός παράγοντας).

Sphalerite (ZnS) η χημική σύνθεση είναι μεταλλεύματα σουλφιδίου όπως ZnS, κρύσταλλα.

Η πιάνοντας ικανότητα κοντό αλκυλικό xanthate αλυσίδων sphalerite είναι αδύνατη ή μη διαθέσιμη. Το ZnS ή Marmatite χωρίς ενεργοποίηση μπορεί να επιλεχτεί μόνο από αλλεπάλληλο xanthate τύπων.

Στην επόμενη χρονική περίοδο, οι εφαρμογές xanthate που πιάνουν τους πράκτορες θα συνεχίσουν να καταλαμβάνουν την κυρίαρχη θέση. Προκειμένου να προσαρμοστεί στην απαίτηση της όλο και περισσότερο σύνθετης Sphalerite επίπλευσης, ο συνδυασμός φαρμακείου είναι επιτακτικός, είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος να τρυπηθεί πλήρως η δυνατότητα της παραδοσιακής ιατρικής.

Ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας επίπλευσης είναι ο ακόλουθος:

1. Ο ασβέστης (CaO) έχει την ισχυρή απορρόφηση νερού, ενέργησε με το νερό για να παραγάγει το ενυδατωμένο ασβέστιο ασβέστη (OH) 2. Ο ασβέστης χρησιμοποιείται για να βελτιώσει το pH του πολτού, να εμποδίσει των μεταλλευμάτων σουλφιδίου σιδήρου. Στο χαλκό σουλφιδίου, μόλυβδος, μετάλλευμα ψευδάργυρου, που συνδέθηκε συχνά με το σιδηρομετάλλευμα.

2. Το κυανίδιο (KCN, NaCN) είναι ένας αποτελεσματικός ανασταλτικός παράγοντας για το χωρισμό του μολύβδου και του ψευδάργυρου. Στον αλκαλικό πολτό, η συγκέντρωση ΣΟ αυξάνεται, το οποίο είναι υπέρ της παρεμπόδισης.

3. Η Στερλίνα του θειικού άλατος ψευδάργυρου είναι άσπρο κρύσταλλο, διαλυτό στο νερό, είναι ο ανασταλτικός παράγοντας sphalerite, συνήθως στον αλκαλικό πολτό έχει την επίδραση της παρεμπόδισης.

4. Το κλειδί που διαδραματίζει τους ρόλους παρεμπόδισης στο θειώδες άλας, θειώδες άλας, SO2 είναι κυρίως HSO3-. Το διοξείδιο θείου και το υπο- θειικό οξύ (άλας) χρησιμοποιούνται κυρίως στην παρεμπόδιση του πυρίτη και sphalerite. Αδύνατος όξινος πολτός ορυχείων φιαγμένος από ασβέστη από το διοξείδιο θείου (pH=5~7), ή διοξείδιο θείου χρήσης, θειικό άλας ψευδάργυρου, σιδηρούχο θειικό άλας και σιδηρικό θειικό άλας μαζί ως ανασταλτικός παράγοντας. Κατά συνέπεια galena, πυρίτης, sphalerite είναι εμποδισμένο. Εμποδισμένο sphalerite μπορεί να ενεργοποιηθεί από το θειικό άλας χαλκού μικρού ποσού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει το νάτριο thiosulfate, το νάτριο metabisulfite για να αντικαταστήσει το θειώδες άλας, για να εμποδίσει sphalerite και σιδήρου τους πυρίτες (συνήθως γνωστούς ως FeS2).

 

Χρήσεις του νατρίου Metabisulfite

 

 

Το νάτριο metabisulfite είναι μια από μια ομάδα συντηρητικών γνωστή ως θειώδη άλατα. Είναι συντηρητικός, καλλυντικός και βιομηχανικός πράκτορας λεύκανσης τροφίμων, και ένα συστατικό στην αναπτυσσόμενη λύση για την ταινία και τη φωτογραφία. Τα στοιχεία υπάρχουν ότι είναι επίσης μια τοξίνη ανοσοποιητικών συστημάτων. Ως τμήμα της ομάδας θειωδών αλάτων, το νάτριο metabisulfite μπορεί να προκαλέσει τις αντιδράσεις στους ανθρώπους, ιδιαίτερα asthmatics, που κυμαίνονται από τη γαστροεντερική ταλαιπωρία και τις κυψέλες ως τις επιθέσεις άσθματος.

Χρήσεις τροφίμων

Το νάτριο metabisulfite χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα τρόφιμα όπως τα ψημένα αγαθά, μαρμελάδες, κρασιά, ξηρά - φρούτα και πολλές σάλτσες. Τα θειώδη άλατα μπορούν να προστεθούν πρίν ή μετά από μαγειρεύουν. Τα φρούτα και τα ακατέργαστα λαχανικά ψεκάστηκαν με τα θειώδη άλατα, αλλά αυτή η πρακτική απαγορεύθηκε από τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων το 1986. Το νάτριο metabisulfite χρησιμοποιείται επίσης ως αντιβακτηριακός πράκτορας στο κρασί, αν και μερικοί κατασκευαστές έχουν αρχίσει το κάλιο metabisulfite αντ' αυτού. Μερικά winemakers έχουν υποστηρίξει ότι το νάτριο metabisulfite αυξάνει την περιεκτικότητα σε νάτριο του κρασιού.

Βιομηχανικές χρήσεις

Το νάτριο metabisulfite υπάρχει και σε food-grade και μορφές μη-τρόφιμο-βαθμού. Η μορφή μη-τρόφιμο-βαθμού είναι βιομηχανικοί λευκαίνοντας και μειώνοντας πράκτορας χρησιμοποιείται επίσης για να αφαιρέσει το υπερβολικό χλώριο από το πόσιμο νερό και ως φωτογραφικοί αναπτυσσόμενο και καθορίζοντας πράκτορα λουτρών.

 

Ιατρική χρήση

Το νάτριο metabisulfite είναι μια αντιοξειδωτική πρόσθετη ουσία στα εκχύσιμα φάρμακα και χρησιμοποιείται επίσης ως μειώνοντας πράκτορας στα φαρμακευτικά είδη. Μερικά ιατρικά λοσιόν μπορούν να περιέχουν το νάτριο metabisulfite ακόμη και κατά τις επίκαιρες προετοιμασίες, εντούτοις, το νάτριο metabisulfite μπορεί να προκαλέσει τις αλλεργικές ή ευαίσθητες αντιδράσεις.

Άσθμα και θειώδη άλατα

Οι αντιδράσεις στο νάτριο metabisulfite είναι πιό κοινές μεταξύ του asthmatics απ'ό, τι στο γενικό πληθυσμό και μπορούν να είναι ήπιες ή αυστηρές. Σύμφωνα με το διεθνές πρόγραμμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για τη χημική ασφάλεια, 25 τοις εκατό των αυστηρών αντιδράσεων στα θειώδη άλατα περιέλαβαν τις δυσκολίες αναπνοής, αν και οι αντιδράσεις είχαν επιπτώσεις όχι μόνο στην αναπνευστική λειτουργία αλλά δέρμα και τη γαστροεντερική λειτουργία επίσης. Οι κυψέλες, που πρήζονται και που κάνουν εμετό είναι όλες οι πιθανές αντιδράσεις.

Προσοχές

Να λάβει τα τρόφιμα που περιέχουν το νάτριο metabisulfite μπορεί να πυροδοτήσει τις αντιδράσεις εάν είστε ευαίσθητοι στα θειώδη άλατα. Οι κανονισμοί απαιτούν τους κατασκευαστές για να απαριθμήσουν τα θειώδη άλατα στις ετικέτες συστατικών. Η βάση δεδομένων καλλυντικών σημειώνει ότι το νάτριο metabisulfite, χρησιμοποιημένος στα προϊόντα όπως τα moisturizers, sunscreens, μέσα καθαρισμού και χλωρίνες τρίχας, μπορεί να είναι τοξικό στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να είναι μια καρκινογόνος ουσία.

 

Διαλυτότητα νατρίου metabisufite

 

Διαλυτότητα του νατρίου metabisufite: διαλύστε στο νερό, η λύση νερού είναι όξινη (νερό 54g/100ml στο νερό 20℃, 81.7g/100ml σε 100℃). Διαλυτή ουσία στη γλυκερίνη, ελαφρώς διαλυτή στην αιθανόλη. Σχετική πυκνότητα 1,4. Διαλυτή ουσία στο νερό και διαλυτή ουσία στη γλυκερίνη, εύκολη αποσύνθεση με την υγρασία. Εκτεθειμένος στον αέρα, που οξειδώνεται εύκολα στο θειικό άλας νατρίου. Ερχόμενος σε επαφή με με τα ισχυρά οξέα, το διοξείδιο θείου απελευθέρωσης και παράγει τα αντίστοιχα άλατα. Η θέρμανση μέχρι 150℃ αποσυνθέτει.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO SOURCECHEM CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.xie

Τηλ.:: +8613975090964

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Σκόνη Metabisulfite νατρίου

Ανοικτό γκρι βαθμός τεχνολογίας σκονών Metabisulfite νατρίου αγνότητας 97% για τη διύλιση του πράκτορα

CAS 7681 βαθμός αγνότητα τεχνολογίας σκονών Metabisulfite νατρίου 57 4 SMBS Na2S2O5 97%

Βιομηχανικός Na2S2O5 πράκτορας επεξεργασίας σκονών Metabisulfite νατρίου SMBS του νερού αποβλήτων

Σκόνη ανθρακικού άλατος μαγγάνιου

βιομηχανικός βαθμός 43,5% ξηρό EINECS σκονών ανθρακικού άλατος ΜΝ mangaense: 209-942-9 MnCO3

Ηλεκτρικός βαθμός Ferrite σκονών ανθρακικού άλατος μαγγάνιου MnCO3 για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό

Βιομηχανική Manganous σκόνη ανθρακικού άλατος για τη χρωστική ουσία, MnCO3 CAS αριθ.: 598 62 9 FR Κίνα

Φωσφορούχο οξύ

Φωσφορούχος όξινος χημικός τύπος H3PO3, φωσφορούχος όξινος βιομηχανικός βαθμός 

Άχρωμος βιομηχανικός βαθμός Trihydroxide φωσφόρου κόκκων φωσφορούχος όξινος

Φωσφορούχος όξινη H3PO3 Dihydroxyphosphine άχρωμη παραγωγή φωσφορικών αλάτων οξειδίων

Αίτηση κράτησης

| Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 sodiummetabisulfitepowder.com. All Rights Reserved.